Skip to main content
0

Navelates Classic

¿Què és la Navelates?

La Navelates Classic és una marxa oficial que será el pròxim 28 de desembre de 2019 a Vila-real. El nom i la temàtica d’aquesta quedada ciclista pretén exaltar el món agrícola de la nostra terra i el seu producte per excel·lència: la taronja. Per aquest motiu la el nom de Navelates, per la varietat del cítric.

Marxa oficial

Està reglada per la normativa establerta per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i la RFEC. La característica principal de la prova és que tot el seu recorregut és per comarca de Castelló. El circuit consta de 64 km pels camins de camp de la nostra terra. Al llarg de cada volta s’acumula un total de 718 metres de desnivell positiu ja que en cada volta el pilot de ciclistes collidors afrontarà un total de 4 cotes, encara que són de baixa dificultat.

¿És una competició?

En aquest punt hem de dir que la marxa no és de caràcter competitiu. És tracta de una ixida col·lectiva, pel que en tot moment es mantindrà una velocitat mitja de 30 km/h. L’objectiu es completar la proba amb la resta del grup de collidors.

Cooperativa Navelates

L’epicentre de la proba serà a la “Cooperativa de la Navelates” un xicotet espai verd a les afores de Vila-Real. Ací tindrà lloc l’eixida, els avituallaments i l’arribada. Cada una de les voltes que fem passarem per aquesta zona.

Seguretat

La prova disposarà d’una capsula de seguretat vial formada per la Guàrdia Civil i un dispositiu de motos enllaç. A més comptarem a una ambulància amb equip mèdic que escoltarà al grup tota la proba.

Inscripcions

A la Navelates Classic hi ha dos tipus de inscripció:

 

Planing del dia

A continuació vos expliquem la escaleta del dia 28 de desembre:

  • 6:45h. Desdejuni i cremaet de benvinguda per als participants de la Fanecà i mitja.
  • 7:30 h. Eixida oficial corredors Fanecà i Mitja.
  • 9:00 h. Esmorçar ciclista per a tots els participants.
  • 9:30h. Eixida de tot el pilot de collidors junts (ambdues inscripcions)
  • 12 h. Avituallament per a tot el pilot.
  • 14:30 Meta. Celebració Navelates.

Organització

Continuem treballant dur per garantir que la Navelates siga un èxit i que tots puguem disfrutar d’un magnífic dia de ciclisme a la província de Castelló. Per a qui no ho sàpiga som el mateix grup d’amics que organitza la Challenge de la Plana.

Fanecà 130 KM

Aquest any la Navelates afegeix la Fanecà, una versió de la clàssica eixida per la comarca de Castelló, però amb una versió “reduïda” de 130 km. El grup que faja aquesta modalitat s’incorporarà al grup de la Fanecà i mitja al seu pas per la cooperativa, completant dos voltes al circuit de 64 km. El desnivell acumulat positiu és de 1200m en total. Per suposat hi haurà bons avituallaments i sobretot un ambient increïble de ciclisme entre amics.

Recorda, aquesta marxa no és de caràcter competitiu i es rodarà a una velocitat de 30 km/h, que és a la velocitat que ho faria un tractor.

🟢 130 km (2 voltes)
🟢 30 km/h
🟢 1200m desnivell positiu
🟢 Avituallaments

T’esperem!

Fanecà i mitja

La Fanecà i Mitja és la clàssica de les clàssiques, una prova d’autèntic gran fondo de ciclisme. Les 3 voltes al circuit completaran un total de 200 km. Per suposat hi haurà bons avituallaments perquè pugues resistir aquesta autèntic repte.

🟠 200 km (3 Voltes)
🟠 30 km/h
🟠 1800m desnivell positiu
🟠 Avituallaments

T’esperem!

Leave a Reply